Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Gebruikerslogin

Start | Blogs | blog van Patrick

Video op zijn kop

Wekelijks brengen mijn leerlingen uit de zesde klas de actualiteit van de voorbije week.  Normaal registreer ik dat met mijn Q3, maar die was ik gisteren vergeten.  Daarom heb ik de videofunctie gebruikt van mijn smartphone.  Ik ben aangenaam verrast geweest, vooral door de kwaliteit van de klank.  Eén groot nadeel, als je opneemt zie je niet als je jouw GSM op zijn kop hebt gezet.  Het beeld was achteraf dan ook omgedraaid.  Een fotootje kan je snel draaien, maar video?

Omdat ik automatisch mijn video's kan posten vanaf mijn HTC naar Youtube, heb ik de omgekeerde video maar online gezet. Achteraf heb ik ontdekt dat er een freewareprogramma bestaat om het beeld te draaien.  De klank loopt wel niet helemaal synchroon, maar er valt mee te werken.