Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Gebruikerslogin

Start | Blogs | blog van Patrick

Online formulieren maken met Google Docs

Ik heb in een vorige blog al bericht dat Google een reuzetool erbij heeft: je kan nu online formulieren aanmaken binnen Google Docs, gekoppeld aan een rekenblad.  Wie een beetje creatief is, kan zalige toepassingen bedenken, die de efficiëntie sterk verhogen.  Ik gebruik het nu anderhalve week, tot volle tevredenheid, om mijn werk als ICT-coördinator te stroomlijnen. Volgende screencast vertelt er alles over:

Commentaren

Gebruik zelf altijd

Gebruik zelf altijd http://www.formdesk.nl om online formulieren te maken.

Goed

Bedankt voor deze (duidelijk) uitleg!

G docs

Prachtig! Bedankt voor de tutorial.

Bravo!

Bedankt voor deze handige en duidelijke screencast. Ik denk dat Google Docs ook voor docenten met wat minder ICT kennis heel eenvoudig te gebruiken is om een formulier aan te maken. Veel werk dat nu nog handmatig wordt gedaan kan op deze manier uit handen worden genomen. Zo wordt bij ons de inschrijving van het profielwerkstuk nog handmatig ingevoerd, maar op deze manier kan een hoop tijd worden bespaard. Nogmaals, bravo!!!