Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Gebruikerslogin

Start | Blogs | blog van Patrick

Ik vond een Googlewhack

Drie jaar geleden blogde ik al over Googlewhacking.  Dit is een activiteit die ik nog steeds geef als opdracht aan mijn leerlingen.  Vandaag vond ik mijn eerste Googlewhack: tentsletje en kikvors.   Ik ben benieuwd hoelang deze Googlewack overeind zal blijven.  Mijn klas zal deze week dagelijks deze zoekwoorden ingeven om te controleren hoe lang één resultaat te zien is.  Normaal zou dit groter dan één moeten worden, want ik heb de woorden op onze ICT-agenda gezet en nu ook op mijn edublog.  Controleer je mee?  Jammer dat tentsletje nu geen zo'n katholiek woord is, maar ik durfde het niet proberen met  zwaffelen, wat ook een woord van het jaar is.

PS: Deze avond stelde ik vast dat mijn Googlewhack voorbij was, jammer, maar het bewijst hoe ongelooflijk snel Google het internet afschuimt.

Commentaren

Nog een leuke

voetschimmel duingras

:D Veel plezier met het whacken