Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Gebruikerslogin

Start | Blogs | blog van Patrick

Ik ga virtueel

2017 wordt in de computerwereld het jaar genoemd waarin virtuele realiteit eindelijk zal doorbreken.  Daarbij wordt vooral gedacht aan het gebruik van speciale brillen, waarin de gebruiker een andere (virtuele) wereld ervaart dat de realiteit.  Voor het onderwijs zou dit ook interessante perspectieven bieden.  Het is normaal niet mogelijk om op schoolreis te gaan naar de diepzee, met Expeditions kan dit wel.  Maar ik maakte reeds in 2012 een video voor het Davidsfonds waarin je tien toepassingen kunt bekijken waarin virtuele realiteit toegepast wordt in de klas.

Nog een tip: vraag ouders om hun oude Androidtelefoon aan school te schenken.  Je kan er samen met een cardboard ontzettend leuke dingen mee doen.  Een simkaart is niet nodig, wifi wel.