Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Gebruikerslogin

Start | Blogs | blog van Patrick

GDPR of AVG

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)  of General Data Protection Regulation (GDPR) van toepassing binnen Europa.  Ook wie hiervan nog nooit gehoord heeft, zal in zijn mailbox wel verschillende mails gevonden hebben met de vraag om persoonsgegevens opnieuw in te geven.  Op de website vrt.nws wordt klaar en duidelijk uitgelegd waarvoor AVG staat.  Merk op dat AVG niets te maken heeft met het antivirusprogramma met dezelfde naam.  Specifiek voor scholen kan je op vrt.nws dit bericht lezen, interessant om eens door te nemen.

Ik wil hierbij ook nog toevoegen dat malafide personen onder het mom van AVG persoonlijke gegevens en paswoorden proberen te ontfutselen van nietsvermoedende internetgebruikers.  Mails i.v.m. AVG zullen NOOIT om paswoorden vragen, verstuur jouw paswoord dus NOOIT via het internet.