Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Gebruikerslogin

Start | Blogs | blog van Patrick

Doe de GOK-test

GOK  staat voor Gelijke OnderwijsKansen. Het werd in het leven geroepen door onze minister van Onderwijs Frank Vandenbroucke. GOK wil de onderwijskansen van bepaalde groepen kinderen verbeteren. Ik denk hierbij aan anderstalige kinderen, kinderen waarbij de ouders laaggeschoold zijn of kinderen uit achtergestelde milieus.  Een school die voldoet aan bepaalde GOK-normen, kan hiervoor bijkomende GOK-uren krijgen bovenop het pakket lestijden waarover het reeds beschikt. 

De cel onderwijs van de stad Turnhout heeft hiervoor een doe de GOK-test ontworpen, waarbij je als school kunt nagaan of je voldoet aan de normen die GOK oplegt.  Als school vraag je best een login aan, waarna U zes vragen voorgeschoteld krijgt per peiler van het GOK-beleid.  Je kan je resultaten vergelijken met andere scholen in Vlaanderen en je krijgt als kers op de taart nog adviezen om uw GOK-beleid te verbeteren.