Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 1 gast online.

Gebruikerslogin

Start | Google Dictionary

Op deze commentaar antwoorden

Google Dictionary

Chrome wint aan populariteit, las ik vandaag.  Hoewel Firefox ook verschillende plugins heeft, moet Chrome ook niet onderdoen en ze werken zo eenvoudig.  Vandaag Google Dictionary geïnstalleerd, ook beschikbaar in het Nederlands.  Begrijp je een vreemd woord niet op een website, gewoon even dubbelklikken en de Nederlandse vertaling verschijnt netjes in een ballonvenstertje.  Meer moet dat niet zijn.  Vroeger kon ik hetzelfde met Babylon, betalend.  

Het is jammer dat de plugin van Roboform zo armtierig werkt onder Chrome, daar steekt Firefox duidelijk Chrome de loef af.  Dit is vaak de enige reden waarom ik nog eens gebruik maak van Firefox.  Maar op reis is het wel handig dat ik zo al mijn wachtwoorden bij de hand heb, op voorwaarde dat er een internetverbinding is, maar zonder heb je die wachtwoorden toch niet nodig.

Ik vertrek vanavond richting Londen tot het eind van de week. Volgens FON beschikt Londen over ontzettend veel draadloze FON-punten.  'k Ben benieuwd.  Tot nu heb ik nog maar zelden ter plaatse kunnen inloggen op een FON.  Meestal moest ik er speciaal voor rondrijden met behulp van mijn GPS waarin de FON's geïnstalleerd zijn.

Tot volgende week.

Beantwoorden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.