Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Gebruikerslogin

Start | Een klein antivirusprogramma dat groots presteert

Op deze commentaar antwoorden

Een klein antivirusprogramma dat groots presteert

Vroeger installeerde ik AVG op schoolcomputers.  Maar ieder jaar moet je dit handmatig vernieuwen.  AVG draait ook niet soepel op oudere computers (Pentium IV)  Daarom gebruikte ik tot voor kort als vervanger Microsoft Security Esstentials.  Maar ik ben opnieuw overgestapt op een nieuwe virusscanner: Panda Cloud Antivirus.  Het grote voordeel van dit programma is dat de database niet meer dagelijks moet geladen worden, maar dat die op de servers blijft staan van Panda.  Daarom kan dit programma enkel gebruikt worden bij computers die online zijn.  

De testen blijken zeer goed te zijn bij het onderscheppen van bedreigingen.  Voor het verwijderen scoort het programma minder goed, maar daarvoor gebruik ik malwarebytes dat deze klus volgens testen veel beter doet. 

Nog een nadeel is dat het geen USB kan scannen, maar dat doet malwarebytes wel als je dit zo instelt.

 

Beantwoorden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.