Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Gebruikerslogin

Start | AV-presentatie

Op deze commentaar antwoorden

AV-presentatie

De eerste zondag van december houden we in onze fotografieclub traditioneel een wedstrijd van AV-presentaties.  AV staat niet voor een religieuze godsdienstbeleving van Maria, maar wel voor audio-visuele.  Tijdens de grote vakantie trok ik met mijn motorhome langs de oude grens van West- en Oost-Duitsland. In Marienborn bevond zich de tweede grootste grenscontrole na Berlijn.  Dit controlepunt wordt als herinnering bewaard en het bezorgt je een vreemd gevoel als je er rond loopt.  

Om AV-presentaties te maken, gebruik ik Pro Show Gold.  Om mijn foto's te bewerken, gebruik ik al jaren Paint Shop Pro en niet Photoshop, zoals de meeste van onze leden.  Ik sta versteld van de kwaliteit als je de presentatie bekijkt in HD 1080 binnen YouTube.  Het ziet er bijna even goed uit als live bij mij thuis.

Beantwoorden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.