Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 1 gast online.

Gebruikerslogin

Start | Joepie

Op deze commentaar antwoorden

Joepie

Joepie, mijn desktopPC is hersteld.  Zoals ik verwacht had, was het moederbord stuk.  Eigenlijk was de programmatie van de BIOS naar de knoppen en daarvoor moet het hele moederbord vervangen worden.  Mijn dealer heeft het nog net binnen de garantie kunnen ruilen. Ik hoef enkel de portkosten te betalen.

Dit voorval heeft me alweer eens geleerd om van alles een backup te nemen. Ik had dit gedaan, deze keer zelfs van mijn Outlookbestanden.  Hiervoor moet je gewoon het bestand outlook.pst kopiëren naar een veilige omgeving.  Dat bestand vind je meestal op C:\Documents and Settings\uw\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\, waarbij uw staat voor uw gebruikersnaam op de PC.

Het volgende wat ik nu zeker doe is Fences installeren, want ik vind dit een schitterend programma om mijn bureaublad wat op orde te zetten.

Beantwoorden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.