Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Gebruikerslogin

Start | De kloof

Op deze commentaar antwoorden

De kloof

Vorig jaar heb ik als nieuwjaarscadeau een DVD geschonken aan mijn vader over de Franse topvoetballer Zinédine Zidane. Dit jaar gaf mijn broer een DVD van een concert van Helmut Lotti.  Er bleek echter een probleem te zijn met deze DVD, want hij kon niet afgespeeld worden.  Wat bleek, de DVD over Zidane was zonder een menu, op het ogenblik dat je hem in de DVD-speler stopte, begon hij af te spelen.  De DVD over Helmut had eerst een taalmenu en dan nog enkele menu's, die je moest instellen voor je kon beginnen te kijken.  Voor ons, allemaal normaal, maar voor mijn vader die helemaal niet dom is, maar met zijn 81 jaar toch uit ander tijdperk komt, niet zo vanzelfsprekend. 

Dit voorval zette me toch aan het denken.  Als ICT-er waarbij mijn computer het dagritme volgt van zijn baasje en aangestoken wordt bij het opstaan en uitgezet bij het slapen, is veel normaal en vanzelfsprekend.  Maar dit is niet zo voor de meeste van mijn collega's en dat vergeet ik wel eens. Langs de andere kant weten ze dat ze altijd alles mogen vragen, maar blijkbaar durven de meesten dit niet.  Hopelijk lezen ze deze blog niet, zodat ik morgen niet overspoeld wordt met hele vragenlijsten ;-)  

Beantwoorden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.