Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Gebruikerslogin

Start | Hoe installeer ik eenvoudig een app op verschillende tablets tegelijk?

Op deze commentaar antwoorden

Hoe installeer ik eenvoudig een app op verschillende tablets tegelijk?

Deze korte handleiding slaat op tablets die draaien op Android.  Ze is niet van toepassing op iPads.

Wanneer je tablets gebruikt, dan configureer je best elke tablet met dezelfde account.  Bij een androidtoestel is dat een google-account.  Je kan hiervoor best een nieuw account aanmaken, bijvoorbeeld  tablet-schoolnaam@gmail.com 

Om een app op verschillende computers te installeren, moet je de installatie doen vanaf de Google Playstore op een computer en niet vanaf een tablet, waarbij je ingelogd bent met het account van de tablets.  Bij de installatie kan je kiezen op welke tablets de app moet geïnstalleerd worden:

Ik weet niet of de tablets daar dezelfde naam zullen hebben, zo ja, dan wordt de app op de verschillende tablets geïnstalleerd.  In het andere geval, zal je telkens de tablet moeten aanklikken waarop je de app wilt installeren, maar dat is ook vlug gebeurd.  

Beantwoorden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.