Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Gebruikerslogin

Start | Google Maps Streetview Player

Op deze commentaar antwoorden

Google Maps Streetview Player

De meesten kennen de optie streetview in Google Maps.  Daarmee kan je foto's oproepen van een plaats op de kaart.  Handig om de gevel van je hotel vooraf eens te bekijken.  Brian Folts heeft hier een prachtige tool bovenop geprogrammeerd.  Je geeft je start- en eindpunt in en je ziet alle streetviewfoto's de revue passeren zodat je vanachter jouw computerscherm een reis maakt.  

Deze toepassing is perfect bruikbaar met de klas, want je kan het programma in de Nederlandse taal zetten.  Je kan ook kiezen voor de optie fiets, zodat Google Maps de interessantste fietsroute toont van punt A naar punt B.  Is het niet zo dat leerlingen de kortste en veiligste route moeten nemen tussen thuis en school?  Wel, laat ze hun route eens vegelijken met deze tool.  Op de kaart rechts blijf je jouw positie volgen.  Je kan het doel kaartbegrip ook afvinken op jouw doelenlijst. 

Ik vond HIER nog een eenvoudig stappenplan.

Beantwoorden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.