Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 1 gast online.

Gebruikerslogin

Start | Een screencast maken van een Androidtoestel

Op deze commentaar antwoorden

Een screencast maken van een Androidtoestel

Ik heb inmiddels reeds honderden screencasts gemaakt omdat dit voor mij de efficiënste manier is om snel (neem dit wel met een korrel zout) iets uit te leggen.  Voor de kijker voorkomt het ook veel ergernis, want hij/zij ziet hoe je iets voor elkaar krijgt.  Ik heb zelf reeds veel tijd verloren omdat handleidingen onvoldoende waren.

Voor één van mijn scholen, mocht ik een verzameling Androidtablets kopen en omdat een tablet voor veel van mijn collega's onontgonnen gebied is, wil ik er een reeks screencasts over maken, zodat de toestellen snel ingeburgerd raken volgend schooljaar.  Het is een lange ontdekkingstocht geweest, hoe ik dit voor elkaar kon krijgen, maar vandaag is het eindelijk gelukt en ik wil je laten delen in mijn ontdekking.  Hoe kan ik dit beter doen dan met een...  screencast.

Beantwoorden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.