Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Gebruikerslogin

Start | Een stripsody: de resultaten

Op deze commentaar antwoorden

Een stripsody: de resultaten

Deze morgen heb ik met 5A stripsody's gemaakt.  De leerlingen vonden het keitof.  Ik ben erin geslaagd om binnen twee lesuren alles online te krijgen. Ik volgde hierbij het stappenplan dat ik gisteren online zette.  

De leerlingen deelden hun presentatie met mij.  Daarna kwamen ze vooraan om hun stripsody's in te spreken.  De registratie gebeurde met screencast-o-matic.com.  Ik maakte er mp4-bestanden van die op mijn laptop werden aangemaakt.  Ik had speciaal mijn krachtpantser van thuis meegebracht, zodat het per stripsody maximaal 30 seconden duurde om er een videobestand van weg te schrijven.  Ondertussen kwam de volgende leerling vooraan staan met koptelefoon en micro opnameklaar.

Over de middag heb ik alle bestanden in één keer doorgestuurd naar YouTube en daar een afspeellijst van gemaakt, zodat alle video's samen worden geordend.  

Donderdag doe ik hetzelfde met 5B.  Wat heb ik toch "soms" een zalige job.  

Klik linksboven op afspeellijst om een andere leerling te kiezen.

Beantwoorden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.