Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Gebruikerslogin

Start | Gratis eBoek over Digitale borden

Op deze commentaar antwoorden

Gratis eBoek over Digitale borden

Ik kreeg gisteren onderstaand mailtje: 

We hebben onlangs ons cursusmateriaal voor digitale borden in iBooks vorm gepubliceerd. Mocht je geïnteresseerd zijn, kan je het vinden in de iTunes store via

https://itunes.apple.com/be/book/interactieve-borden-de-basis/id578579872?l=nl&mt=11

In de loop van januari volgt een tweede deel met meer interactieve toepassingen, en later in het academiejaar volgt nog een boek met toepassingen en praktijkvoorbeelden.

We hebben er voor gekozen ons in eerste instantie te concentreren op Activ en Smart omdat we deze borden het meest zien in de scholen die we bezoeken. In latere instantie willen we ook bordonafhankelijke software bekijken.

Input altijd welkom.

Groet
Hendrik Coucke en Koen Pauwels
Docenten KATHO Tielt

Dit initiatief is lovenswaardig, alleen jammer dat je het boek enkel kan lezen op een iPad, want veel van mijn collega's bezitten deze niet.  Ik heb alvast het boek in mijn iTunes gedownload, nu nog overzetten...

Beantwoorden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.