Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.

Gebruikerslogin

Start

spielerij

warning: Creating default object from empty value in /home/cokmisrg/domains/triangel.be/public_html/site4school/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Koningsblauw

 

Hoewel Photoshop wellicht stukken beter is, gebruik ik al jaren Paint Shop Pro om mijn foto's te bewerken.  Ik ben al een paar keer gestart om Photoshop te leren, maar ik heb Paint Shop zo in de vingers, dat ik steeds terug val op dit programma. Momenteel kan ik alles met Paint Shop dat stukken goedkoper is dan Photoshop, dus heb ik besloten om bij dit programma te blijven.

Toothbrush of a dentist

Toen mijn hobby mijn beroep werd in 2001 had ik plots geen hobby meer.  Ik heb toen een oude liefde herontdekt: fotografie.  Fotografie en computer gaan natuurlijk ook nauw samen, maar de creatieve input is heel anders.