Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

 

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 1 gast online.

Gebruikerslogin

Start | Blogs | blog van Patrick

Afkicken

Mijn desktop is nu precies één week uit de lucht.  Vandaar dat ik deze week weinig gepost heb op deze blog.  Ik heb nog wel de beschikking over mijn laptopje, maar dat is enkel voor internetgebruik. Hoewel ik dringend voor het koor waarin ik zing, het programmaboekje moest maken met Publisher voor ons optreden van 7 en 8 maart.  Dat is dan wel nog gelukt.  Ik had nooit gedacht dat ik me zo rustig zou voelen bij deze gebeurtenis.  Mijn vrouwtje is er niet rouwig om, ik heb nog nooit zoveel bij haar gezeten in de huiskamer. We zijn samen naar de cinema geweest, ik heb reeds een lijvig boek uitgelezen. Niet dat ik nu wens dat het nog veel langer duurt, want er staan nog enkele dringende zaken op de todolijst die ik voor de krokusvakantie af wil hebben. In de krokusvakantie trekken we even naar het hopelijke warme zuiden in Lissabon.

De belangrijkste reden dat ik me rustig voel is dat ik van alles een backup heb.  Toevallig had ik vorige maand Norton Ghost aangekocht, waarmee ik een volledige image heb van mijn rootschijf.  Verder staan al mijn bestanden op een externe backupschijf.  Ik hoop alleen dat ik niet al mijn programma's opnieuw moet installeren, want als mijn moederbord stuk is, zoals ik verwacht, dan zou het kunnen zijn dat mijn Norton Ghost Image weinig zinvol is, om Vista opnieuw te installeren.